E2a

Miten olla hyvä Splinter Cell

Mikä tekee Splinter Cell jännittävää ja haastavaa on se, että se ei ole taistelupeli. Sen sijaan se on stealth-taitopeli, testaus kuinka hyvin voit piilottaa ja mennä perille ilman tuliaseita.

Vaikka peli perustuu piilossa, sinun on vielä joitakin vinkkejä siitä, miten olla hyvä tässä. Koska stealth-taitopeli tekee Splinter Cell vaativat enemmän käytännön.

Loppujen lopuksi

Loppujen lopuksi harjoitellaan on ainoa tapa olla hyvä peli. Enemmän pelaat peliä, enemmän opit tämän pelin. Kuitenkin, et vain harjoitella pelin pelaamalla sitä käyttämällä samoja tekniikoita uudestaan ​​ja uudestaan. Kokeile muutamia vinkkejä muilta pelaajilta. Alla on muutamia temppuja voit kokeilla kun olet harjoitellaan pelaa Splinter Cell:

Miten olla hyvä Splinter Cell. Enemmän hiipii, vähemmän versoja.
Miten olla hyvä Splinter Cell. Enemmän hiipii, vähemmän versoja.

  • Enemmän hiipii, vähemmän versoja. Taitosi taso laskee aina, kun käytät ampuma. Ainoa tapa nostaa taitotaso on hiippailla ilman ammunta.
  • Käytä tiet vähemmän matkusti. Muista, sinun tehtäväsi on hiipiä. Helpoin tie perille voi olla eniten salakuljetettu alueella. Mutta tämä alue ei ole viisain ottaa. Käyttämisen sijaan kaduilla tai käytävillä, kävellä putkien ja tuuletusaukot.
  • Opi taiteen Hiipivä. Hiipivä voi olla yksi hitaimmin tapoja siirtää eteenpäin. Mutta tämä on myös yksi hiljaisimmista liikkuu. Hiljaisempia siirrät, sitä vähemmän mahdollisuudet sinulla on huomannut.
  • Käytä parhaiten piilopaikkoja. Varjot ja ihmiset ovat parhaita piilopaikkoja. Piiloutuvat heille on hyvä strategia hiipiä vihollisia.
  • Älä hätäile. Kuulo hälytykset voi varmasti olla hälyttävä. Mutta paniikissa tässä vaiheessa koskaan auttaa. Pysyä rauhallisena, kun kuulet hälytyksen ja odota, että se lopettaa.
  • Käytä hiljaisin ase. Käyttämällä aseita ei aina suositella, mutta on tapauksia kuin sinun tappaa vihollisen. Lisäksi ampuma olemassa vielä muita aseita voit käyttää kuten veistä tai kehon. Hiljaisempi ase, sen parempi.
  • Piilota elimissä. Et halua elimiä on löytänyt vihollisia. He tietävät olet siellä, jos he näkevät jonkun tajuton. Niin paljon kuin mahdollista, älä anna heille ajatus, että olet jo yrittänyt hiipiä niitä.
  • Käyttää valvonta-laitteita. Sticky kamerat ja muut valvontaan laitteiden avulla voit nähdä, mitä tapahtuu alueella menemättä sinne. Näin voit suunnitella hyvin, miten voit kulkea tällä alueella ilman alkavat kiinni.
  • Poista kamerat. Hälytykset aktivoituu jos laikullinen piilokameroita. Estää sitä tapahtumasta ampumalla kameran.
  • Poista valot. Ilman valoja, vihollisia ei nähdä niin helppoa. Tämä tarkoittaa, että voit hiipiä pitäen itse piilossa. Käytä Pimeänäkö suojalasit myös niin näet pimeässä ja liikkuvat sujuvasti.

Varovaisia ​​asioista niin paljon olla hyvä Splinter Cell

Varovaisia ​​asioista niin paljon olla hyvä Splinter Cell. Tämä ei ehkä ole yhtä jännittävä kuin tappaa kaikki viholliset. Mutta tämä peli opettaa sinulle enemmän kuin vain taistelevat kuin soturi. Splinter Cell opettaa pelaajille olla kärsivällinen ja antaa pois viisas strategioita.