E2a

Kuinka asentaa vesipumppu Geo Metro

Kuten kaikki muut auton tai ajoneuvon

Kuten kaikki muut auton tai ajoneuvon, Geo Metro, kompakti auto, on varustettu vesipumppu. Tämä pumppu toimii keskusyksikkö vastaa tehokkaasti maastojuoksu jäähdytysnesteen ympäri moottorin. Itse asiassa ilman funktionaalisen veden pumpun Näin moottori pian ylikuumentua, mikä voi aiheuttaa muita vakavia vaurioita muihin liikkuvat osat auton. Oireet vesipumppu asennettu ajoneuvoon tulee toistuvia ylikuumenemista ja vuotoja. Jos näitä oireita keksiä, niin olet varmasti täytyy korvata viallinen vesipumppu uuteen. Tässä ovat vaiheet tehdä tätä.

  • Poista vanha pumppu. Toimenpiteet päästä vesipumpun kokoonpano on lukuisia, ja alkaa irrottamista akun. Kun tämä on tehty, nostaa auton etuosan käyttämällä tukijalkaa molempiin pyöriin. Tämä tapahtuu, irrota tyhjennystulppa ja valuta jäähdyttimen sen sisällöstä. Varmista, että käytetty jäähdytysneste valuu astiaan. Kun oikein valutettu, voit jatkaa purkamista muiden osien päästäkseen vesipumpun. Oikeassa järjestyksessä, sinun täytyy purkaa ja irrota splash kilpi, vyö / C kompressori, hihna, kampiakselin hihnapyörä, jäähdytysneste hihnapyörä, jakohihna, öljyn mittatikku, opas putki mittatikku, ja lopuksi laturin kiinnike. Kaikki, että poistettu, voit nyt käyttää vesipumpun. Irti moottorin lohkosta, yksinkertaisesti kierrä kaikki pultit pitää sen paikallaan. Poista pumppu sekä tiivisteet on kiinnitetty. Hävitä ne asianmukaisesti ja pyyhi alue moottorilohkon jossa vanha pumppu aiemmin.
  • Asentaminen uuden Geo Metro vesipumppu. Ota uusi pumppu pois pakkauksesta sekä tiivisteet mukana se. Levitä korkean lämpötilan tiiviste pumppuun ja tiiviste sekä moottorin alue, jossa pumppu asennetaan sisään yhtenä kappaleena, tiivisteet ja pumppu, kiinnitä uusi pumppu päälle moottorin. Turvatakseen vesipumppu kokoonpano paikallaan, ruuvaa kaikki kiinnityspultit asiaa siihen. Oikea kiristysmomentti näiden pulttien tulisi olla noin 115 jalka-kiloa. Saavuttaakseen tämän, käytä momenttiavainta.
  • Asentaa kaikki muut osat. Kun vesi pumppu huuhdeltiin moottorilohko, aloittaa asentaa kaikki osat te poistettiin aiemmin päinvastaisessa järjestyksessä. Aloita viimeinen osa poistamasi ja etenemällä ensimmäistä osaa sinua purettuna.
  • Täytä jäähdyttimen. Kun kaikki irrotetut osat ovat takaisin paikalleen, työnnä tyhjennystulppa takaisin jäähdyttimen. Täytä jäähdyttimen kanssa laadukas jäähdytysnestettä, samantyyppisiä käytit aiemmin. Tiivistä jäähdytin korkki ja laske koko auton.


Voit testata jos asennus oli menestys

Kuinka asentaa vesipumppu Geo Metro. Asentaminen uuden geo metro vesipumppu.
Kuinka asentaa vesipumppu Geo Metro. Asentaminen uuden geo metro vesipumppu.

Voit testata jos asennus oli menestys, kytke akun kaapeli ja käynnistä moottori. Jätä se käynnissä useita minuutteja ja tarkastella eri puolilla olet asentanut vuotoja tai ongelmia. Varmista seuraamaan ajoneuvon lämpötila samoin.