E2a

Kuinka asentaa herkkä radio antenni auton

Korkea-herkkyys radio antenni on suuri investointi auton, koska sen avulla voit virittää suosikki radioasemia vaikka radion signaalit ovat heikkoja. Tässä artikkelissa, me tarjoamme sinulle ohjeita siitä, miten asentaa herkkä radio antenni autossa.

  • Lue ja ymmärrä herkän radion antennin käyttöoppaasta. Valmistajan herkkä radio antenni ehkä ovat todenneet erityinen menettely, että sinun täytyy seurata, kun asennat heidän tuotteensa siksi sinun täytyy lukea ja ymmärtää niiden käyttöohjeet. Lisäksi sinun kannattaa tarkistaa auton käyttöoppaasta tietoja irrottamisesta ja asentamisesta radion antennina.
  • Selvitä paras paikka herkkä radion antennina. Estetiikka on myös huolenaihe asennettaessa erittäin herkkä radio antenni autossa niin päättävät paras paikka tuotteesta. Jos sinulla on vanha auto antenni, voit käyttää samaa paikka asenna uusi. Suosittelemme, että asennat herkkä radio antenni huppu tai katolle auton.
  • Irrota akkukaapelit auton turvallisuutta. Ennen kuin kosketat mitään osaa autoon, irrota negatiivinen ja positiivinen akkukaapelit ensin. Tämä vaihe on erittäin tärkeä, jotta onnettomuudet kuten sähköiskun kun käsittelet autoa.
  • Poista vanha radio antenni auton. Poista radio viiva ja irrota antennikaapeli takaa komponentin. Seuraavaksi käytä ruuvimeisseliä antennimaston autosta. Irrota antennijohtoa mastosta, minkä jälkeen itse mastosta.
  • Asenna uusi herkkä radion antennina. Kiinnitä masto uuden herkkä radio antenni paikalleen. Seuraavaksi aseta antennikaapeli sisällä maston ja ruuvaa antenni mastoon turvallisesti. Vedä kaapeli uuden antennin auton sisällä, sen jälkeen reittiä, että vanha käytettyä antennia. Kytke antennikaapeli taakse radion ja vaihda komponentti takaisin kojelautaan.
  • Tarkista, radio työskentelee uuden korkean herkkyyden radion antennina. Kun olet asentanut uuden antennin kytke akun kaapelit ja radiossa. Paikalliseen radioasemat tulisi kuulua vähän tai ei keskeytyksiä lainkaan. Määritä "esiasetukset" suosikki radioasemia, joten voit käyttää niitä helposti vain yhdellä näppäimen painalluksella.

Kuinka asentaa herkkä radio antenni auton. Lue ja ymmärrä herkän radion antennin käyttöoppaasta.
Kuinka asentaa herkkä radio antenni auton. Lue ja ymmärrä herkän radion antennin käyttöoppaasta.

Todellinen haaste testaat uuden korkean herkkä radio antenni on, kun olet ulos pitkän ajomatkan. Laite pitäisi auttaa sinua saamaan radiosignaaleja, vaikka olet menossa syrjäisellä alueella, jossa radio signaalit ovat heikkoja.