E2a

Kuinka asentaa Xbox 360 ulkoinen kovalevy

Koska gamer

Kuten gamer, et koskaan ole tarpeeksi muistia pelikonsolin. Onko sinulla 20 tai 250 GB Xbox 360-konsolin, mahdollisuudet ovat se ei edelleenkään tule tarpeeksi pelejä ja muita tiedostoja. Voit halutessasi päivittää muistin ilman todella päivittää koko konsolin. Tämä ei vain osoittautua halvempi vaihtoehto, mutta on myös helpompi vaihtoehto, koska sinun ei tarvitse kopioida kaikki olemassa olevat tiedot uuteen konsoliin.

  • Sinun täytyy selvittää, kuinka paljon tilaa haluat ulkoisen kovalevyn. Voit valita 100 Gt: n kiintolevy tai isommissa kuten 1TB. Kun selvittää tämän osan, sinun on myös harkita, jos haluat kannettavien tallennuslaitteiden. Ne voivat vaihdella passikuvakoosta kiintolevyt joitakin, jotka ovat yhtä suuria kuin shoebox.
  • Valitessaan, varmista, että voit kytkeä sen Xbox 360 käyttämällä joko 2.0 USB-kaapelia tai sovitinta valitsemasi kiintolevyn.
  • Xbox käyttää FAT32-tiedostojärjestelmää. Tätä varten tarvitset osio ohjelma alustaa kiintolevyn. Voit käyttää Partition Magic-Symantec. Windows XP tai uudempia versioita käyttöjärjestelmästä tarvitaan. Sinun täytyy liittää ulkoisen aseman Windows-tietokoneeseen USB-porttia ja luoda FAT32 osio kiintolevyllä sekä käyttämällä osio ohjelmisto, joka olet valinnut. Käyttämällä samaa osio ohjelman avulla voit muotoilla uuden FAT32 osittain ulkoisen kovalevyn, joka sinun on myös tehtävä.
  • Turvallisesti poistaa ulkoinen kovalevy. Voit liittää sen Xbox 360-USB 2.0-kaapeli.
  • Kytke Xbox 360 ja virta päälle. Odottaa sen latautumista. Varmista, että konsoli on kytketty näyttöön myös, kuten CRT-tv tai teräväpiirtotelevisioon.
  • Voit käyttää kiintolevyn klikkaamalla-kuvaketta Xbox 360 ja avaamalla kannettavan laitteen valinta.
  • Nyt voit valita tiedosto, jonka haluat käyttää Xbox 360-pelikonsolista.


Kun seuraavan kaikki vaiheet

Kuinka asentaa Xbox 360 ulkoinen kovalevy. Sinun täytyy selvittää, kuinka paljon tilaa haluat ulkoisen kovalevyn.
Kuinka asentaa Xbox 360 ulkoinen kovalevy. Sinun täytyy selvittää, kuinka paljon tilaa haluat ulkoisen kovalevyn.

Kun seuraavan kaikki vaiheet, sinulla on nyt mahdollisuus käyttää oman Xbox 360-ulkoinen kovalevy. Xbox 360-konsolin toimii kuin tietokone, vain suppeammassa muodossa. Varmista, ennen kuin otat hankkeista on näin, että olet pystyy käyttämään vaiheita. Viimeinen asia, jonka haluat tapahtua on viettää enemmän vempaimia, että et voi käyttää. Pahempaa, saatat jopa tehdä Xbox 360-konsolin käyttökelvottomaksi. Joten, ennen kuin puuhastelun kanssa pelikonsolista, muista tarkistaa netistä neuvoja siitä, miten tehdä asioita. Varmista voit tulkita mitkä asiat ovat mahdollisia asioita, jotka eivät ole. Voit myös tarkistaa Xbox 360-foorumeilla ja etsiä vinkkejä ja neuvoja siitä, miten muokata pelikonsolista.