E2a

Etsi kortin tekeminen ideoita aikakauslehdissä

Kortti tehdä, kuten muutkin luovia hankkeita, voi olla hyvin tuottava kun innoittamana ideoita paljon erilaisia ​​ihmisiä. Näin ollen, jos olet kiinnostunut kortti tehdä, voit hyötyä kuunnella ideoita ja neuvoja muita ihmisiä, jotka jakavat oman edun eikä vain yrittää keksiä kaiken itse.

Koota ihmisten ajatukset saattavat tuntua hieman vaikea

Koota ihmisten ajatukset saattavat tuntua hieman vaikeaa, varsinkin jos ystäviä ja tuttavia tietää vähän siitä kortti tehdä. Helpoin tapa tehdä se, tietenkin, on etsiä verkossa. Kortti tehdä voi olla helppoa myös niille, jotka eivät osaksi käsitöitä, graafinen ohjelmisto, joka mahdollistaa yhden suunnitella korttipai aihioita, digitaalisia valokuvia ja malleja, joissa voi laittaa sopiva tervehdys tai runo ja tulostaa valmiin tuotteen ulos . Niille, joiden edut liittyvät pikemminkin paperi askartelu, on olemassa paljon muita sivustoja, kuten Craft Focus, jossa voit tarkastella kortin käsitöitä tai saada uutisia ja neuvoja ihanteellinen työkaluja kaupan, mitä tarvitset ja mistä ostaa scrapbooking sarjat ja tarvikkeita. Luultavasti kuitenkin online-resurssi voi vain kävellä sinua kunnolla läpi muutamia perusasioita parhaimmillaan, joten jos haluat tuoreempaa ideoita ja tietoa, voit ajatella tarkistaa heille erityinen kortti lehden tekeminen. Tässä muutamia lehteä, että saatat löytää hyödyllistä tarkistaa ennen kuin alkaa tehdä seuraavan projektin:

Etsi kortin tekeminen ideoita aikakauslehdissä. Leikekirja ja kortit tänään.
Etsi kortin tekeminen ideoita aikakauslehdissä. Leikekirja ja kortit tänään.

  • CardMaker. Tämä toinen kuukausi ilmestyvä on ystävällinen aloittelijoille kortti tehdä, mutta on silti mielenkiintoinen ja arvokas jo taitava käsityöläisistä. Siinä on hankkeita yksinkertaisista hyvin suureen, teki ymmärrettäväksi askel-askeleelta ohjeet ja kuvat valaista sinulle, kun olet hämmentänyt askel.
  • Leikekirja ja kortit tänään. Tämä on ihmisille, jotka voivat myös listata scrapbooking harrastuksena, ja kuka katsoo kortin tekeminen on miellyttävä ohjautumisesta tai tapa käyttää jäänne materiaalia heidän leikekirjoja, kuten helmiä, kuviollinen paperi, kudos, koristeita, jne. Kuka tahansa kiinnostunut Korttien tekeminen olisi todennäköisesti kiinnostunut tästä myös, mutta hankkeet tässä lehdessä tyypillisesti hyödyntää juttuja voit saada scrapbooking sarjat.
  • Käsityöt 'n Things. Tarkkaan ottaen tämä on paperikäsityön lehden, mutta se käsittelee useita muita harrastuksia, joita voit tehdä kotona, kuten kortin tekeminen. Jos olet ehdottomasti fani kortin tekeminen yksin, tämä lehti ei luultavasti ole paras vaihtoehto sinulle. Mutta jos kiinnostusta kortti tehdä ulottuu käsitöitä, tai jos haluat etsiä inspiraatiota asioita kuin mitä jo nähdä kortin tekeminen ideoita, niin Crafts 'n Things on varmasti arvoinen.
  • Paper Crafts. Tämä lehti Assessment itse tarjota ideoita käsityöläisistä, jotka nauttivat muuttamalla taidetta, scrapbooking, kumi leimaamalla sekä kortin tekeminen.
  • Vain kortit. Tämä lehti on todellinen aarreaitta ideoita. Voit tehdä oman kartongille projekti-ideoita, joiden määrä on vähintään kolmesataa per numero, niin sinulla on paljon mistä valita jostain loma tai tapahtuma haluat tehdä kortti.

Voit kokeilla lukemassa näitä lehtiä kirjastossa, tai ostaa ja tarkistaa, jos se sopii sinun makuusi ennen tilaamalla mitään.